elektrische
Subsidie voor koop van een nieuwe elektrische personenauto RVO.nl Rijksdienst.
Subsidie voor koop van een nieuwe elektrische personenauto. Bent u een particulier en koopt u op of na 4 juni 2020 een volledig elektrische personenauto in de kleinere en compacte middenklasse? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenautos Particulieren SEPP.
Alle elektrische fietsen Sparta.nl.
Voor iedereen met speciale wensen heeft Sparta een elektrische fiets. Fietsen met een extra lage instap, elektrische tandem of een speciale elektrische moederfiets; in de collectie van Sparta vind je deze terug. Met de Smart e-bike ben je altijd connected.
Elektrische fiets kopen Beste prijs-kwaliteit e bikes Decathlon.nl.
Een elektrische fiets, elektrische vouwfiets, elektrische damesfiets, elektrische heren fiets of elektrische mountainbike, allemaal type elektrische fietsen die je kan kopen om je fietstochten nog leuker en makkelijker te maken. Een e bike is met en zonder fietsaccu te gebruiken.
Elektrische auto leasen? Snel elektrisch leasen bij DirectLease!
Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod. Ons complete elektrische zakelijk leaseaanbod. Grootste actieradius: Elektrische lease auto's.' Wij hebben de elektrische autos met de grootste actieradiussen op een rijtje gezet. Wordt de elektrische auto met de beste actieradius jouw nieuwe leaseauto? vanaf 332 /maand.
Ontdek alles over rijden in een elektrische auto Peugeot Nederland.
ONTDEK ELEKTRISCH RIJDEN. Lees meer over het overstappen naar elektrisch rijden en zaken die hierbij komen kijken. Ontdek ook hoe het bijvoorbeeld mogelijk is om volledig elektrisch op vakantie te gaan. Dat kan namelijk prima! KOSTEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN. Lees meer over de kosten die komen kijken bij het elektrisch rijden.
Elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit Pegasus.
Bij Pegasus vind je een ruim aanbod met elektrische fietsen. We bieden fietsen met een lage instap, een licht frame of automatische versnellingen. Of kies voor een sportieve elektrische fiets, waarmee de meest uitdagende beklimmingen opeens tot je mogelijkheden behoren.
De Volkswagen ID.3 Volkswagen.nl. Pauzeer de achtergrondvideo. Sluit. Sluit. Sluit.
De overheid stimuleert elektrisch rijden onder andere met de Subsidie Elektrische Personenauto's' Particulieren SEPP. Zo kom je nu in aanmerking voor maximaal 4.000 subsidie op 100% elektrische auto's' die je koopt of private leaset. Alles over elektrisch rijden. Ervaar de ID.3 zelf.
Alle elektrische auto's' 2020 ANWB.
Nu 15% korting. Pechhulp voor je elektrische auto. Ga ook met je elektrische auto zorgeloos de weg op. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard. Met de autoverzekering van de ANWB is ook je elektrische auto goed verzekerd. Bereken je premie.

Contacteer ons