cursus
Cursussen en andere EHBO producten EHBO webshop Rode Kruis.
Het Rode Kruis helpt je graag op weg en laat je kiezen uit een breed aanbod aan EHBO-cursussen voor zowel consumenten als professionals, variërend van een 3 uur durende workshop tot en met een erkende cursus uitgebreide EHBO in 20 uur.
Cursussen Kunststof Boulderhal Leiden.
In deze cursus leer je met techniek de boulderproblemen op te lossen en zo je niveau te verbeteren. De cursus betreft 3 lessen van 2 uur en de kosten bedragen 50, excl. De cursussen vinden doorlopend plaats op woensdagavonden van 2000: 2200: uur.
EHBO-cursus: hoe help jij bij een ongeval?
Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing. Volg de verschillende gesproken instructies en help. Download de gratis EHBO app. Waarom een cursus bij het Rode Kruis? gediplomeerde instructeurs en toegankelijk lesmateriaal. gevarieerd cursusaanbod: met praktijk en e-learning.
EHBO cursus bij jou in de buurt Livis.
Cursus 9 definities Encyclo.
Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang. Degene die een cursus volgt, wordt een cursist genoemd.
Volksuniversiteit Amsterdam.
Deze cursus Turks is voor echte beginners. Do you want to learn or improve your Dutch? We offer a wide range of NT2/Dutch courses, for every level A1-C1 and study pace in various locations throughout Amsterdam. How good will your Dutch be in 2020?
Cursus afvallen zonder dieet.
In deze online cursus leer je anders te kijken naar afvallen en minder eten: je mag alles! ook chocola en wijn, je wilt het niet altijd, jij wilt slank worden. Met het allerlekkerste eten, zónder dieet. Dat is leuk én houdbaar!
Cursus EHBO Paard KNHS.
Met de praktijkgerichte eendaagse cursus EHBO-paard kom je goed beslagen ten ijs. Samen met DAP Bodegraven organiseert de KNHs een aantal keer per jaar de cursus EHBO Paard op het KNHS-centrum in Ermelo. Tijdens deze cursus leer je om een groot aantal veel voorkomende aandoeningen en ziektes te herkennen, medicijnen toe te dienen, wonden te verbinden en verband aan te leggen.

Contacteer ons